Foto: F64
Abi Latvijas bobsleja četrinieki svētdien Austrijā, Īglsas trasē, Pasaules kausa pirmajā posmā divu braucienu summā iekļuva labāko desmitniekā.

Edgars Maskalāns ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Raivi Broku un Intaru Dambi divu braucienu summā bija piektie, bet Oskars Melbārdis ar Helviju Lūsi, Alvi Vilkasti un Jāni Strengu bija astotie.

Par Pasaules kausa pirmā posma uzvarētāju kļuva Krievijas četrinieks ar pilotu Aleksandru Zubkovu, kas par 0,06 sekundēm apsteidza amerikāņa Stīvena Holkomba četrinieku. Trešo vietu ieņēma vācietis Tomass Floršucs, kas līderiem zaudēja 0,36 sekundes.

Pirmajā braucienā Maskalāna četrinieks bija sestais, bet Melbārža četrinieks - astotais.

Pirmajā braucienā ātrākais bija Krievijas pilota Aleksandra Zubkova četrinieks, kurš par 0,09 sekundēm apsteidza amerikāņa Stīvena Holkombda kvartetu. Trešo vietu pirmajā braucienā dalīja vēl viena Krievijas ekipāža ar stūmēju Aleksandru Kasjanovu un vācieša Tomasa Floršuca četrinieks. Šīs ekipāžas līderiem zaudēja 0,21 sekundi.

Maskalāna četrinieks pirmajā braucienā līderiem zaudēja 0,28 sekundes, bet Melbārža četrinieks – 0,36 sekundes.

Otrajā braucienā Maskalāns sasniedza dalītu ceturto labāko laiku, kas ļāva pakāpties uz piekto pozīciju summā. Savukārt Melbārdim otrajā braucienā bija devītais labākais laiks, tomēr summā izdevās nosargāt astoto pozīciju.

Divu braucienu summā Maskalāns uzvarētājiem zaudēja 0,44 sekundes. Melbārdis divu braucienu summā Zubkova ekipāžai zaudēja 0,65 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!