Foto: LETA

Latvijas skeletona komandas galvenais treneris Dainis Dukurs ir ļoti neapmierināts ar Vinterbergas trases starta gropi, kas traucēja Martinam Dukuram pēc pasaules čempionāta pirmās dienas palielināt pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem.

Jau vēstīts, ka Martina Dukura kamanas otrā brauciena startā izmeta no starta ieskrējiena gropes, tādējādi traucējot palielināt pārsvaru pār krievu Aleksandru Tretjakovu. Pēc diviem braucieniem latvietis ir līderpozīcijā, Tretjakovs viņam zaudē 0,17 sekundes, bet Tomass Dukurs ir trešajā vietā (+0,69)

"Mēs jau no rīta uzsākām cīņu, lai sakārtotu gropi. Kaut ko jau izdarīja, bet ne līdz galam. Martins nav tas, kurš visagresīvāk guļas uz kamanas, bet neko padarīt. Šis ir pasaules čempionāts, nevis vietējās zemes meistarsacensības. Esam dusmīgi un prasīsim žūrijai, lai to sakārtotu," LTV7 intervijā sacīja Dainis Dukurs. "Tas maksāja daudz laika, bet Martins ir malacis, ka spēja savākties un nobraukt."

Dainis Dukurs uzsvēra, ka Tomass Dukurs savus braucienus varēja veikt nedaudz "tīrāk": "Viss ir kārtībā. Rīt jānobrauc divi labi braucieni. Divas reizes jau no gropes nemetīs ārā."

Martins Dukurs pēc otrā brauciena atzina, ka jau treniņos pierādījās, ka starta "špūre" nav labā stāvoklī. Viņam sacensībās tā gadījies pirmo reizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!