Foto: F64
Latvijas bobsleja divnieku ekipāža Oskars Ķibermanis un Raivis Zīrups trešdien Eiropas kausa posmā Vinterbergas trasē izcīnīja 12.vietu, kamēr citai Latvijas ekipāžai Uģim Žaļimam/Raivim Brokam tikai 20.pozīcija.

Ķibermanis pirmo braucienu veica 57,21 sekundē, līderim zaudējot 0,85 sekundes, kas deva 12.vietu. Savukārt otrajā braucienā viņš savu rezultātu uzlaboja - 56,96 sekundes - un sasniedza 11 ātrāko rezultātu. Divu braucienu summā viņš ar laiku minūte un 54,09 sekundes ieņēma 12.vietu un no līderiem atpalika 1,55 sekundes.

Jāatzīmē, ka Ķibermanis abos braucienos sasniedza ātrākos starta laikus.

Savukārt Žaļims pirmajā braucienā ar laiku 57,30 sekundes sasniedza 13.rezultātu, līderim zaudējot 0,94 sekundes, bet otrajā braucienā viņš acīmredzot rupji kļūdījies, sasniedzot sliktāko rezultātu – 58,33 sekundes, kas bija par 2,15 sekundēm lēnāk nekā līderim. Summā viņš uzvarētājam zaudēja 3,09 sekundes.

Sacensībās pirmās divas vietas ieņēma Vācijas ekipāžas, kuras pilotēja Tomass Floršucs un Matiass Kagerhubers. Kā liecina Starptautiskās bobsleja federācijas (FIBT) oficiālā mājaslapa internetā abu rezultāts summā bija minūte un 52,79 sekundes. Savukārt trešajā vietā ierindojās krieva Alekseja Stuļņeva ekipāža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!