Foto: Viesturs Lācis
Turpinot Pasaules kausa sezonu, sacensības unikālajā Sanktmoricas trasē svētdien, 14. janvārī, aizvadīja bobsleja četrinieku ekipāžas, abiem Latvijas Oskariem – Melbārdim un Ķibermanim – iekļūstot labāko desmitniekā.

Pēc pirmā brauciena Oskars Ķibermanis atradās astotajā vietā, bet Melbārdis - 12. Sākotnēji abi atradās par vienu pozīciju zemāk, taču pēc vācieša Niko Valtera diskvalifikācijas par kamanu svara pārkāpumu latvieši un pārējie sacensību dalībnieki pacēlās par vienu vietu augstāk, jo Valters pirmajā braucienā bija uzrādījis trešo rezultātu.

Uzlabojoties trases apstākļiem, otrajā braucienā Ķibermanis uzrādīja trešo labāko laiku un posma kopvērtējumā pakāpās uz piekto vietu.

Arī Oskars Melbārdis aizvadīja teicamu otro braucienu un savu situāciju posma kopvērtējumā uzlaboja par trim pozīcijām, iekļūstot TOP10.

Dubultuzvaru Sanktmoricas trasē svinēja Vācija – pirmais Johanness Lohners, otrais Frančesko Frīdrihs, bet goda pjedestāla trešais pakāpiens tika kanādieša Krisa Springa ekipāžai.

Plašāku sacensību aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!