Foto: LETA

Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis ceturtdien, 18, februārī, Īglsas trasē ir lauzis potīti un ievietots Insbrukas slimnīcā, vēsta Starptautiskā Bobsleja un skeletona federācija (IBSF).

Sociālajā tīklā "Facebook" IBSF kontā ievietotā fotogrāfija no slimnīcas vēsta, ka Prūsis neigli pirms izlašu kapteiņu sapulces ir nonācis slimnīcā ar lauztu labās kājas potīti. Tādējādi Latvijas ekipāžu cīņu pasaules čempionātā četrinieku sacensībās viņš, visticamāk, vēros televizorā slimnīcas palātā.

"Ak nē! Latvijas izlases treneris Sandis Prūsis lauzis potīti īsi pirms komandu vadītāju sapulces. Veseļojies!" teikts pavadošajā tekstā.

"Jā, tā nelaimīgi iznāca, finiša rajonā bija tādi kā akmentiņi sabērti uz asfalta, paslīdēju, nogāzos un tāds ir rezultāts," Sandi Prūsi citē Latvijas Bobsleja un sfeletona federācijas (LBSF) mājas lapa. "Guļu Insbrukas slimnīcā, ir jau izdarīta operācija, potītei vairāki lūzumi un tagad kājā ir tādi kā stieņi. Vēl jau kaut kad jaunnedēļ būšot vajadzīga vēl viena operācija, kad laikam ņems tos dzelžus ārā."

Izlases vadību četrinieku sacensībās uzņemsies Olafs Kļaviņš un Jānis Ozols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!