Foto: LETA
Latvijas bobsleja izlases pilots Oskars Melbārdis atzīst, ka sestdien Vācijas trasē Kēnigzē notikušajās Pasaules kausa izcīņas piektā posma sacensībās bobslejā divnieku ekipāžām viņa rezultātu ietekmējis pieredzes trūkums, taču kopumā viņš ar sasniegto rezultātu ir apmierināts, vēsta portāls "bobslejs.lv".

Jau vēstīts, ka Pasaules kausa izcīņas piektā posma sacensībās bobslejā divniekiem Melbārdis ar stūmēju Daumantu Dreiškenu finišēja devītajā vietā. Edgars Maskalāns ar Intaru Dambi ieņēma 17.vietu, savukārt Uģis Žaļims ar Raivi Zīrupu palika 21.

"Diemžēl nesanāca, kā biju cerējis. Pirms nu jau šā liktenīgā apļa, kad iznācu taisnē, dabūju nelielu bortiņu, bet īstajā brīdī nesajutu, kā pareizi izvadīt bobu no šīs situācijas. Diemžēl šī taisnīte mani iegāza. Taču esmu gandarīts, ka tik un tā abu braucienu kopsummā iekļuvu vismaz pirmajā desmitniekā. Un šobrīd man arī vēl nav uzstādīts uzdevums cīnīties tikai un vienīgi par medaļām. Protams, ka bija sāpīgi apzināties, ka rezultātā nokritos par vairākām vietām. Bet nu – kā ir, tā ir. Šie mači ir aiz muguras, gatavojamies nākamajiem," sarunā ar portālu "bobslejs.lv" sacīja Melbārdis.

"It kā jau Kēnigzes trase ir salīdzinoši viegla, tomēr katru reizi ir savas nianses, kas arī ietekmē gala rezultātu. Es rēķinājos, ka viegli nebūs. Tik zemu jau negribējās noslīdēt, bet šobrīd nav vērts vairs pārdzīvot, jāgatavojas rītdienas četrinieku sacīkstēm," pauda bobslejists.

Melbārdis portālam "bobslejs.lv" atturējās prognozēt sniegumu svētdienas četrinieku mačos, vien piebilstot: "gribētos nobraukt divus stabilus un līdzvērtīgus braucienus. Protams, pēc šodienas snieguma rīt iekšā būs niknums, mēģināšu parādīt labāku sniegumu. Taču šobrīd būtu pāragri prognozēt kā izdosies – jācīnās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!