Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc pirmajiem diviem braucieniem pasaules čempionātā labākā no Latvijas bobsleja divnieku ekipāžām ir Oskars Melbārdis/Intars Dambis, kuri ierindojies devītajā vietā, Edgaram Maskalānam 16. pozīcija.

Pēc pirmā brauciena Melbārdis atradās augstajā septītajā pozīcijā, bet pēc otrā brauciena zaudēja divas pozīcijas, un dala devīto vietu ar vācieša Frančesko Frīdriha un šveicieša Gregora Baumana ekipāžām, līderiem zaudējot 0,92 sekundes.

Savukārt Edgars Maskalāns uzlaboja savu situāciju – pēc pirmā brauciena viņa pilotētā ekipāža atradās 19. vietā, bet pēc otrā pacēlās uz 16. pozīciju, pateicoties galvenokārt konkurentu neveiksmēm, jo pats uzrādīja otrajā braucienā tikai 18. rezultātu.

Līderpozīciju saglabāja krievi Aleksandrs Zubkovs/Aleksejs Vojevoda, kuri otrajā braucienā bija trešie, un viņu pārsvars pār otrajā vietā esošo šveicieti Beātu Hefti ir tikai 0,06 sekundes. Hefti, kurš pēc pirmā brauciena bija ceturtais, otrajā uzrādīja labāko rezultātu.

Trešajā vietā ir Vācijas trešā ekipāža Tomass Floršics/Kevins Kuske (+0,11 sek.), uz ceturto vietu noslīdējuši Vācijas komandas līderi Manuels Mačata/Adreass Berdavs (+0,21 sek.).

Trešais un ceturtais brauciens bobsleja divnieku ekipāžām risināsies svētdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!