Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Eiropas kausa izcīņas trešajā sacensībās, kas trešdien notika Itālijā Čezānas trasē, Latvijas bobsleja divnieks Jānis Miņins/Daumants Dreiškens izcīnīja otro vietu.

Vēl viena Latvijas ekipāža Edgars Maskalāns/Raivis Broks ierindojās ceturtajā vietā, Oskars Melbārdis/Intars Dambis ieņēma 12.vietu, bet Uģis Žaļims/Raivis Zīrups – 17.vietu. Kopā sacensībās startēja 30 ekipāžas.

Par posma uzvarētājiem kļuva šveicieši Bīts Hefti/Tomass Lamparters, kuri bija ātrākie abos braucienos. Viņu rezultāts bija 1:53,52 minūtes.

Miņins/Dreiškens abos braucienos bija otrie, summā uzvarētājiem zaudējot 0,22 sekundes. Maskalāna divnieks pēc pirmā brauciena bija sestais, bet otrajā sasniedza ceturto labāko laiku un arī summā ierindojās ceturtajā vietā. Maskalāns/Broks uzvarētājiem zaudēja 1,18 sekundes.

Melbārža divnieks pēc pirmā brauciena bija 13.vietā, otrajā braucienā ieņēma 11.vietu un pakāpās uz 12.vietu kopvērtējumā. Melbārža ekipāža uzvarētājiem zaudēja 1,84 sekundes. Savukārt Žaļims/Zīrups pirmajā braucienā ieņēma 17.vietu, otrajā vietā sasniedza 16.labāko rezultātu, bet summā palika 17.vietā. Viņi sacensību uzvarētājiem zaudēja 2,74 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!