Foto: AFP/Scanpix

Pasaules čempionāta līderis pēc diviem braucieniem, Latvijas skeletonists Martins Dukurs atzinis, ka viņam labi sanācis pirmais brauciens, taču otrajā pieļāvis kļūdas.

Kā ziņojām, pēc diviem braucieniem šāgada Eiropas čempions vairāk kā pussekundi ir priekšā tuvākajiem sekotājiem, krievam Aleksandram Tretjakovam un korejietim Sunbinam Junam. Tretjakovs no Dukura atpaliek 0,53 sekundes, Juns - 0,55 sekundes.

"Esmu patiešām apmierināts ar pirmo braucienu," Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācijas (IBSF) mājas lapā citēts Martins Dukurs. "Otrajā pieļāvu dažas kļūdas, tās man rīt ir jāizlabo."

Krievijas sportists Aleksandrs Tretjakovs, kuram abos braucienos izdevās izcils starts, atzīst, ka ir pieļāvis kļūdas, taču viņa noskaņojums ir labs. "Mana motivācija un noskaņojums ir lieliski pēc sudraba medaļas komandu sacensībās," viņš saka. "Šodien braucienos man bija pāris sīkas kļūdas, bet es zinu, kas man ir jādara."

Neskatoties uz to, ka pēc otrā brauciena korejietis Juns nopietni apdraud Tretjakova otro pozīciju, viņš par labāku uzskata savu pirmo braucienu. "Pirmais brauciens man izdevās labāk," saka Juns. "Rīt noteikti gribu sākt ar labu braucienu un tad jau "uzbrukt"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!