Foto: Reuters/Scanpix
Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā bobslejā četrinieku sacensībās sestdien uzvaru izcīnīja krieva Aleksandra Zubkova pilotētā ekipāža.

Olimpiskajā Vistleras trasē Kanādā notikušajās sacensībās Zubkovs labākos rezultātus sasniedza abos braucienos un summā par 0,14 sekundēm apsteidza sava tautieša Aleksandra Kasjanova ekipāžu.

Savukārt trešajā vietā, Zubkovam zaudējot 0,16 sekundes, ierindojās kanādieša Lindona Raša pilotētā ekipāža, kas piektdien bija labākā divnieku cīņās.

Latvijas sportisti šajā Pasaules kausa posmā nestartēja.

Pasaules kausa kopvērtējumā četrinieku konkurencē pirmo vietu ar 1471 punktu saglabāja Zubkovs, bet viņam ar 1396 punktiem seko šoreiz ceturtajā vietā palikušais Vācijas pilots Maksimiljans Arnts. Savukārt vēl par 47 punktiem mazāk ir citam vācietim Manuelam Mahatam.

Neskatoties uz nestartēšanu šajā posmā, Latvijas piloti kopvērtējumā pozīcijas nezaudēja - Edgars Maskalāns ar 1032 punktiem joprojām ieņem sesto vietu, bet viņam ar 1024 punktiem seko Oskars Melbārdis.

Arī pēdējais Pasaules kausa posms pēc nedēļas risināsies Kanādā - Kalgari.

Pasaules kausa ieskaitē šosezon notiks astoņi posmi, bet sezona februāra otrajā pusē noslēgsies ar pasaules čempionātu, kas risināsies Leikplesidas trasē ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!