Foto: F64

2017. gada pasaules junioru čempions kamaniņu sportā Kristers Aparjods svētdien izcīnīja augsto ceturto vietu Pasaules kausa izcīņas priekšpēdējā posmā, kas notiek olimpiskajā Phjončhanas trasē, kamēr piektais palika Inārs Kivlenieks.

Ceturtajā vietā Aparjods ierindojās jau pēc pirmā brauciena, un pēc otrā spēja šo pozīciju noturēt, neskatoties uz to, ka tajā uzrādīja viens 12. rezultātu - ar iekrāto pārsvaru pietika, lai saglabātu vietu uzreiz aiz goda pjedestāla. Līdz bronzas medaļai Aparjodam pietrūka 0,035 sekunžu.

Savukārt Inārs Kivlenieks uzrādīja teicamu rezultātu otrajā braucienā, uzrādot trešo labāko laiku, un no 10. vietas pēc pirmā brauciena spēka pakāpties uz piekto divu braucienu summā.

labāko desmitniekā iekļuva arī Artūrs Dārznieks, kurš pēc pirmā brauciena bija piektais, bet otrajā uzrādīja vien 19. rezultātu un noslīdēja uz astoto vietu kopvērtējumā.

Riks Kristens Rozītis ieņēma 18., bet jaunais Kristaps Mauriņš - 27. vietu.

Uzvarēja Phjončhanas posmā itālis Dominiks Fišnallers, kurš bija ātrākais abos braucienos, sudrabs vācietim Andijam Langenhānam, bronza - kanādietim Semjuelam Ednijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!