Foto: Reuters/Scanpix

Titulētā amerikāņu kalnu slēpotāja Lindsija Vona deviņas nedēļas pēc smaga kritiena pirmssezonas treniņos un rokas operācijas gatavojas atgriezties sacensībās, pavēstījusi sportiste sociālajos tīklos.

"Ar milzīgu sajūsmu paziņoju par savu atgriešanos sacensībās šajā nedēļas nogalē!" savā "Facebook" kontā ierakstījusi Vona. "Tās bija smagas deviņas nedēļas pēc rokas operācijas ar vairāk nekā 300 terapijas stundām, taču viss šis smagais darbs ir atmaksājies."

Pie sava ieraksta Vona ievietojusi arī nelielu videoklipu no neveiksmīgā treniņa pagājušā gada novembrī, kurā viņa salauza roku, un sekojošā rehabilitācijas procesa, ko filmēja "Eurosport". "Šis videoklips ir ļoti personisks," viņa raksta. "Es ilgi domāju, vai to publiskot. Beigās nolēmu jums visu izstāstīt, jo uzskatu, ka tā varu sniegt cerību tiem, kas guvuši līdzīgas traumas."

"Šī bija smagākā atlabšana manā karjerā, taču es esmu pateicīga, ka tā paņēma mazāk laika nekā mani ceļgalu savainojumi," atzīstas olimpiskā čempione. "Pēc astoņām nedēļām saņēmu "zaļo gaismu" atsākt treniņus un, kad jutīšos droši, piedalīties sacensībās. Paldies par atbalstu, man ir labākie fani pasaulē. Un atcerieties - nav nekā neiespējama. Ja jūs nokritāt, celieties atkal augšā!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!