Foto: RIA Novosti/Scanpix
2014. gada Soču olimpisko spēļu čempione daiļslidošanā Adelīna Sotņikova atzinusies, ka atrodas "smagā psiholoģiskā stāvoklī", vēsta krievu mediji.

"Es ceru, ka varēšu tikt galā ar visu to, kas ar mani notiek. Galvā miljardiem domu. Stāvoklis ir morāli iznīcinošs. Vai man tas vispār ir vajadzīgs? Priekš kā? Kad tavs stāvoklis ir uz "noraušanās" robežas… Mierinājuma vārdi ir viens. Zinu, ka viss būs labi, bet tas, kas notiek manī, nezina neviens." savā "Instagram" kontā ierakstījusi 22 gadus vecā Sotņikova.

Uzvara 2014. gada Soču ziemas olimpiskajās spēlēs pagaidām ir pēdējais lielais Sotņikovas panākums sportā. Šajās spēlēs viņa kļuva par pirmo Krievijas daiļslidotāju, kas Olimpiādē triumfējusi sieviešu sacensībās.

Pēc šīs olimpiādes viņa izlaida visu nākamo sezonu, bet 2015./2016. gada sezonā startēja tikai Krievijas čempionātā, ieņemot 6. vietu.

Sotņikova ir 2011. gada junioru pasaules čempione un četrkārtēja Krievijas čempione. Vienīgajā pasaules čempionātā, kurā viņa piedalījās 2013. gadā, sportiste ieņēma 9. vietu. Eiropas čempionātā Sotņikovai izdevies izcīnīt divas sudraba medaļas (2013. un 2014. gadā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!