Foto: Publicitātes foto
Nedēļas nogalē divi Latvijas snovborda frīstaila izlases sportisti iekļuvuši Starptautiskās Slēpošanas savienības (FIS) Eiropas kausa posma sešiniekā sloupstaila disciplīnā. Toms Petrusevičs izcīnījis 4. vietu un Artūrs Vasarājs – 6. vietu EK posmā Osogovo, Bulgārijā, informēja Latvijas snovborda izlases vadītājs Jānis Mellups.

Šobrīd Toms Petrusevičs ieņem 3. vietu FIS Eiropas kausa kopvērtējumā, bet Artūrs Vasarājs ir 12. vietā.

Mellups norāda, ka šosezon ir ļoti mainīgi laikapstākļi, tādēļ plānotās sacensības bieži tiek atceltas vai pārceltas. "To piedzīvojām arī Bulgārijā, kad divu dienu vietā sacensības notika tikai vienu dienu. Mūsu snovbordisti ir lieliskā sportiskajā formā, tādēļ varam gaidīt vēl labākus rezultātus un sasniegumus sezonas atlikušajā daļā, "sacīja Mellups.

Latvijas snovborda izlases līderis Petrusevičs februāra sākumā ieguvis 3. vietu FIS Eiropas kausa posmā Val Thorens, Francijā un pagājušajā nedēļas nogalē arī Latvijas čempiona titulu snovborda sloupstaila disciplīnā. Savukārt Artūrs Vasarājs februāra sākumā ieguvis 7. vietu Eiropas kausa posmā Val Thorens, Francijā.

Turpmākie Latvijas snovborda frīstaila izlases sezonas plāni ir dalība Pasaules kausa posmos Čehijā un Spānijā, kā arī citās sacensībās Eiropas un Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!