Foto: Red Bull
Talantīgā britu snovbordiste Ellija Soutera, kura pagājušajā nedēļā mira savā dzimšanas dienā, izdarījusi pašnāvību, britu medijiem atklājusi viņas ģimene.

Sākotnēji publiski netika minēti 18 gadus vecās sportistes nāves cēloņi, taču šobrīd viņas ģimene atklājusi, ka Soutera izdarījusi pašnāvību.

Viņas tēvocis Džeremijs Souters, atsaucoties uz meitenes tēva Tonija Soutera teikto, pastāstījis, ka snovbordiste no rīta vēl bijusi savās mājās, bet pusdienlaikā viņas tur vairs nebija.

Pēc tēva atgriešanās mājās no darba viņš konstatēja, ka meitene vairs nav mājās, turklāt viņu nevarēja sazvanīt. Pēc specdienestu izsaukuma policijas suņi Souteru atrada mirušu mežā netālu no mājas.

Tāpat viņš atklāja, ka iepriekš neesot bijušas pazīmes, ka viņa vēlējusies izdarīt pašnāvību.

Soutera pēc vecāku izšķiršanās dzīvoja kopā ar savu tēvu.

Soutera līdz šim tika uzskatīta par vienu no talantīgākajām Lielbritānijas snovbordistēm, kura bija kandidātu sarakstā, lai piedalītos 2022. gada olimpiskajās spēlēs.

Pagājušajā gadā viņa izcīnīja bronzas godalgu Eiropas jaunatnes Olimpiskajā festivālā, kā arī sacensību aizvēršanas ceremonijā nesa valsts karogu.

Tāpat viņa tika izraudzīta Jaunzēlandē gaidāmā pasaules junioru snovborda čempionāta startam Lielbritānijas izlases sastāvā, kas nākammēnes būtu viņas atgriešanās kādā no sacensībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!