Foto: F64
Latvijas hokeja izlase pēdējo treniņu Rīgā pirms došanās uz Soču olimpiskajām spēlēm trešdien aizvadīja nemainītos virknējumos.

Tāpat kā visās treniņu dienās, arī trešdien kopā slidoja Jānis Sprukts, Lauris Dārziņš un Miķelis Rēdlihs, bet Kaspars Daugaviņš trenējās kopā ar Mārtiņu Cipuli un Ronaldu Ķēniņu.

Tāpat kopā slidoja Herberts Vasiļjevs, Mārtiņš Karsums un Miks Indrašis, bet pārējie četri uzbrucēji - Juris Štāls, Armands Bērziņš, Koba Jass un Vitālijs Pavlovs - darbojās vienā maiņā.

Vairākas dienas nemainīgi palikuši arī aizsargu pāri - Sandis Ozoliņš ar Arvīdu Reķi, Artūrs Kulda ar Oskaru Bārtuli, Kristaps Sotnieks ar Georgiju Pujacu, kā arī Ralfs Freibergs ar Krišjāni Rēdlihu.

Uz ledus trenējas arī vārtsargi Edgars Masaļskis un Ervīns Muštukovs. Līdz ar to pašlaik Latvijas izlases treniņos piedalās 23 no 25 izlases spēlētājiem. Vārtsargs Kristers Gudļevskis un uzbrucējs Zemgus Girgensons, kā arī izlases galvenais treneris Teds Nolans komandai no Ziemeļamerikas pievienosies jau Sočos 10.februārī.

Sagatavošanās laikā Rīgā par Latvijas izlasi atbild Nolana palīgi Toms Kūlens un Kārlis Zirnis. Valstsvienība uz Sočiem dosies ceturtdien.

Soču olimpiskais hokeja turnīrs ilgs no 12. līdz 23.februārim, un tajā jau ceturto reizi pēc kārtas piedalīsies arī Latvija, aizvadot cīņas vienā grupā ar Šveici, Čehiju un Zviedriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!