Foto: F64

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis pēc sāpīgā zaudējuma Soču olimpisko spēļu ieskaņā norādīja uz lielo karstumu hokeja arēnā, vēsta IIHF mājaslapa internetā.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase XXII Ziemas olimpisko spēļu pirmajā mačā C grupā sāpīgi ar 0:1 piekāpās pasaules vicečempionei Šveicei, vienīgos vārtus ielaižot tikai 7,9 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Masaļskis šosezon ilgi bija bez kluba un tikai neilgi pirms Olimpiādes atrada sev "mājvietu" Slovākijā, kur paspēja piedalīties vien piecos mačos. "Nebija grūti iejusties spēlē. Es daudz trenējos, nebija grūti, vienīgā problēma bija lielais karstums. Neatceros, kad es pēdējo reizi spēlēju tik karstā arēnā, un tas fiziski bija smagi."

"Nedomāju, ka vajag tagad uztraukties. Mēs ļoti labi nospēlējām un parādījām daudz no tā, ko protam. Mēs trāpījām pa stabiņiem, bet mums nepaveicās. Mums jāturpina tā spēlēt," uzskata Masaļskis.

Nākamo maču Sočos Latvijas hokejisti aizvadīs piektdien, kad jau pulksten 10:00 pēc Latvijas laika spēlēs pret Čehiju, kas trešdien pirmajā mačā ar 2:4 zaudēja Zviedrijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!