Foto: Publicitātes foto

15.februārī Latvijas mūziķi Intars Busulis un Aija Andrejeva dosies uz Sočiem, lai uzstātos "Latvijas mājā" ar savām, Kārļa Lāča un maestro Raimonda Paula kompozīcijām.

Kā stāstīja Busuļa menedžere Una Taal-Medvide, mūziķis Sočos uzstāsies ar savām un Lāča kompozīcijām, kā arī Paula repertuāru. "Latvijas mājā" skanēs dziesmas no Busuļa albumiem "Kino" un "Akts". Priekšnesumā mūziķim pievienosies "Abonementa orķestris".

Busulis Sočos uzstāsies 18.februārī. Andrejeva "Latvijas mājā" koncertēs jau 15.februārī. Dziedātāja kopā ar Lāci un pavadošo grupu izpildīs savu programmu "Mežā", ar kuru mūziķe jau koncertējusi Latvijā. Andrejeva Sočos uzstāsies arī 16.februārī.

Olimpisko spēļu noslēguma vakarā, 19.februārī, "Latvijas mājā" uzstāsies abi jau minētie mūziķi, kā arī dziedātāja Laima Vaikule. 20.februārī "Abonementa orķestra" izpildījumā skanēs dejošanai piemērota mūzika.

"Latvijas mājā", kas atradīsies viesnīcas "Radisson Lazurnaya" Kongresu hallē, viesosies arī Linda Leen, Marija Naumova, Raimonds Ozols, grupa "Instrumenti" u.c. Katru vakaru mājas viesus uzrunās bijušais rīdzinieks, šobrīd populārais Krievijas radio un televīzijas raidījumu vadītājs Alekss Dubass.

Jau ziņots, ka Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos darbosies Latvijas kā Olimpiādes spēļu dalībvalsts īpašā pārstāvniecība "Latvijas māja", kuru 9.februārī atklās Valsts prezidents Andris Bērziņš.
Paredzēts, ka "Latvijas māja" darbosies no 8.februāra līdz 22.februārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!