Foto: Publicitātes foto

11. februārī Sočos ieradās grupa "Instrumenti", lai sniegtu divus koncertus svētdien atklātajā "Latvijas Mājā". Lai gan koncertus "Instrumenti" sniegs tikai trešdien un ceturtdien, otrdienas vakarā grupa apmeklēja "Latvijas Māju", kurā uzstājās Krievijā populārā dziedātāja Jevgēņija Ļubiča, kas popularitāti ieguva, pateicoties savai dalībai pasaulsslavenajā muzikālajā projektā "Nouvelle Vague".

Vienā no dziesmām Nouvelle Vague uz skatuves aicināja pievienoties arī grupas Instrumenti dalībnieku Reini Sējānu, bet, ņemot vērā lielo apmeklētāju atsaucību, pēdējo dziesmu šarmantā dziedātāja izpildīja kopā ar visu grupu. Jevgēņija Ļubiča ar grupu Instrumenti bija jau tikusies iepriekš apmeklējot grupas koncertus Krievijā 2013. gadā. Kā no skatuves atzina pati Ļubiča, viņai ļoti patīk latviešu grupas mūzika. Instrumenti Latvijas Mājā sniegs koncertus 12. un 13. februārī.

Jevgēņija Ļubiča kā dziedātāja piedalījusies trīs Nouvelle Vague albumu ierakstos, bet šobrīd Parīzē ieraksta savu pirmo solo albumu. Dziedātāja speciāli ieradās uz koncetu no Pēterburgas. Koncerta apmeklētāju vidū bija gan Latvijas olimpiskās vienības pārstāvji, gan viesi no Krievijas un citām valstīm. Koncertu apmeklēja arī Krievijā populārais dzejnieks Andrejs Orlovs.

"Latvijas Mājā", kas atrodas viesnīcas Radisson Lazurnaya Kongresu hallē, viesosies Latvijā iemīļoti mūziķi Linda Leen, Intars Busulis, Marija Naumova, Raimonds Ozols, Aija Andrejeva, Laima Vaikule, grupa "Instrumenti", Kārlis Lācis u.c. Katru vakaru "Latvijas Mājas" viesus uzrunās bijušais rīdzinieks, šobrīd populārais Krievijas radio un televīzijas raidījumu vadītājs Alekss Dubass. "Latvijas Māja" tiks realizēta sadarbībā ar koncernu "Latvijas Dzelzceļš", Rīgas Tūrisma biroju, "LV Ekspedīcija", "Latvijas Gāze" u.c. partneriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!