Foto: F64

Valsts prezidents Andris Bērziņš sestdien sveic skeletonistu Martinu Dukuru ar izcīnīto sudraba medaļu Soču Ziemas olimpiskajās spēlēs, portālu "Delfi" informēja Prezidenta preses dienestā.

"Latvijas olimpieši turpina pārsteigt, šodien sniedzot neaprakstāmu prieku visiem, kas tur īkšķus par skeletonistiem! Sudraba medaļa skeletonā ir ļoti gaidīts, mērķtiecīgi kaldināts un smagā darbā sasniegts rezultāts! Kaut arī Martina Dukura meistarība ir labi zināma ikvienam sporta līdzjutējam, nešaubos, ka visa Latvija aizturēja elpu, kad Soču ledus trases virāžās traucās viņa vadītais skeletons," paziņojumā saka Bērziņš.

"Sirsnīgā pateicībā par ieguldīto darbu un sasniegto rezultātu, sveicu Martinu Dukuru ar sudraba medaļas iegūšanu, novēlot neapstāties pie sasniegtā un turpināt tādā pašā uzvaras gājienā arī citos startos!" tā Valsts prezidents.

Jau vēstīts, ka Martins Dukurs sestdien XXII Ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba godalgu, otro reizi karjerā kļūstot par olimpisko vicečempionu. Viņa brālis Tomass Dukurs ierindojās ceturtajā vietā. Pie olimpiskā zelta tika Krievijas pārstāvis Aleksandrs Tretjakovs, bet bronza – amerikānim Metjū Antuānam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!