Foto: Reuters/Scanpix
Pirmdien kļuva zināms, kuras Krievijas un ASV ekipāžas sacentīsies Soču ziemas olimpisko spēļu bobsleja sacensībās, vēsta attiecīgo valstu federācijas.

Divniekos Krieviju pārstāvēs pilotu Aleksandra Zubkova un Aleksandra Kasjanova pilotētās ekipāžas, bet četriniekos viņiem pievienosies vēl arī Ņikita Zaharovs. Šo pilotu stūmēji Sočos būs Aleksejs Ņegodailo, Dmitrijs Truņenkovs, Aleksejs Vojevoda, Maksims Belugins, Aleksejs Puškarjovs, Kirils Antjuhs, Pjotrs Moisejevs, Ilvirs Huzins un Maksims Mokrousovs.

ASV izlasi Soču Olimpiādē bobsleja sacensībās pārstāvēs Vankūveras olimpisko spēļu čempions Stīvens Holkombs un Niks Kaningems divniekos plus Korijs Batners četriniekos.

Augstākais Krievijas bobslejistu sasniegums pēdējās divās Olimpiādēs ir Zubkova/Vojevodas bronzas medaļa Vankūverā un Zubkova pilotētā četrinieka sudraba medaļa 2006. gadā Turīnā.

Kā ziņojām, Krievijas bobslejisti un skeletonisti izlaidīs pēdējo Pasaules kausa izcīņas posmu un tā vietā dosies uz Sočiem, kur aizvadīs treniņnometni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!