Foto: TASS/Scanpix/LETA

Latvijas kamaniņu braucējas Elīza Cauce, Ulla Zirne un Kendija Aparjode pirmdien, 12. februārī, ar mainīgām sekmēm iesākušas olimpiskās sacensības, aizvadot pirmos divus no četriem braucieniem. Labāk pirmajos divos braucienos veicās Ullai Zirnei, kura divu braucienu summā ieņem astoto vietu, bet Cauce un Aparjode pēc ļoti neveiksmīga pirmā brauciena un kritiena cīnīsies par iekļūšanu TOP20.

Ļoti neveiksmīgi sacensības iesāka Kendija Aparjode, kura jau pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu, tomēr spēja aizbraukt līdz finišam un tikt pie rezultāta, kas ļāva sportistei startēt arī otrajā braucienā.

Arī komandas pieredzējušākā braucēja Elīza Cauce aizvadīja ne pārāk veiksmīgu pirmo braucienu un ieņēma vien 25. vietu. Izlases līdera pienākumus uzņēmās Ulla Zirne, kura pirmajā braucienā uzrādīja devīto, bet otrajā — pat septīto rezultātu un divu braucienu summā ieņem augsto astoto vietu.

Kopvērtējuma līdere pēc diviem braucieniem ir vāciete Natālija Gaizenbergere, kura abos braucienos laboja trases rekordu, bet otrajā viņu sensacionāli pārspēja amerikāniete Samera Bričera, kurai tagad pieder trases rekords, bet tikai devītā vieta kopvērtējumā.

Plašāku sacensību aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!