Foto: Publicitātes foto
Aktīvās un radošas atpūtas svētki "ZZ Festivāls" aicina ģimenes ar mazajiem un pieaugušajiem bērniem viesoties Dzintaru Mežaparkā, kur kopā ar Ketiju Šēnbergu, svētku sestdienā, 28.maijā no plkst. 10:00 līdz 18:00 iemitināsies "Kids zona".

Jau 11:00 uz skatuves kāps Liepājas ceļojošais cirks "Beztemata", kas priecēs skatītāju acis ar aizraujošu priekšnesumu. Uzstāšanos turpinās Lienes Šomases radošās studijas dalībnieki. Savukārt pārsteigt klātesošos ar zinātnes atklājumiem par apkārtējo pasauli uz skatuves nāks Bērnu Zinātnes centrs Z(in)oo. Modes pasaules piekritējus Dzintaru Mežaparkā sagaidīs fantastiska mazo modeļu skate, kurā Latvijā pazīstami zīmoli – ZaZa Couture, Oga, Hebe, Linulāde un Glam Collection demonstrēs jaunākās modes tendences. Paralēli notiks bērnu grupu priekšnesumi - uzstāsies bērnu popgrupa Nando, Ievas Immetrejas baleta klase, deju grupa Hopā, Jūrmalas Kauguru kultūras nama tautas deju kolektīvs un Saulkrastu mūsdienu deju grupa Desperado.

Taču "ZZ Festivāla" organizatori Dzintaru Mežaparkā ir sarūpēju pārsteigumu arī vecākiem bērniem un jauniešiem - ekstremālo sporta veidu cienītājiem tiks piedāvāta īpaši vērtīga iespēja - skeitborda meistarklase ar Madaru Apsi, kā arī Nila Jansona skrituļslidošanas stunda.

Parkā būs arī daudzas citas atrakcijas - balansa velosipēdu sacensības un skrejriteņu čempionāts, longbords, TV un kino kastings, rotaļdarbnīcas, ģimeņu sacensības, grāmatu lasīšana un spēles. "ZZ Festivāla" dalībniekiem pasākuma oficiālais apdrošinātājs ERGO piedāvās īstu veloskolu, kur bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem varēs apgūt ceļu satiksmes noteikumus un svarīgākos drošības principus, braucot ar velosipēdu. Veloskolā tiks veikti daudzveidīgi uzdevumi, lai, braucot ar velosipēdu, apgūtu, kā rīkoties dažādās situācijās, nodrošinot savu un apkārtējo drošību. Par sekmīgi izpildītiem velobraucēju praktiskās braukšanas pārbaudījumiem ERGO veloskolā bērni saņems arī apliecību.

Pēc aktīva laika pavadīšanas Dzintaru Mežaparkā aicinām visus svētku viesus uz Majoru pludmali, kur uz lielās skatuves uzstāsies Justs, Triānas Parks, Olas, Frankie Animals no Igaunijas, DJ DUB:RA un Edavārdi. Svinīgi noslēdzoties "ZZ FestivālaM", Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros uz skatuves kāps slavenā estrādes dīva Laima Vaikule un grupa Carnival Youth. Kūrorta svētku kulminācijā ir gaidāma krāšņa uguņošana jūras krastā.

Ieeja un aktivitātes pasākuma laikā ir bez maksas! Ar pilnu "ZZ Festivāla" programmu iespējams iepazīties šeit: https://www.zeltazivtina.lv/zzfestivals/

"ZZ Festivālu" organizē mobilo sakaru zīmols "Zelta Zivtiņa" sadarbībā ar jauniešu organizāciju "Avantis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!