Foto: Publicitātes foto
Vai esi beidzis savu mācību gadu, bet nav bijusi iespēja to nosvinēt? Ņem līdzi draugus, ģimeni un 28. maijā izbaudi pasakaino sestdienu radošās un aktīvās atpūtas svētkos "ZZ Festivālā", kur visas dienas garumā varēsi jautri pavadīt laiku, piedaloties dažādās sportiskās, izglītojošās un pat ekstrēmajās aktivitātēs.

Jau no plkst. 10:00 līdz plkst. 20:00 Dzintaru un Majoru pludmalē, Jūrmalas Kūrorta svētkos "Young & Wild" zonā Tevi sagaidīs dažādi pārbaudījumi, radoši izaicinājumi, jauni atklājumi un grandiozi priekšnesumi.

Renāra Zeltiņa vadībā no rīta līdz vakaram varēs izmēģināt savus spēkus modernajā sporta veidā skimbordā, piedalīties Brazīlijas volejbola servju čempionātā, deju, ielu vingrotāju un improvizācijas teātra "Tea Tree" meistarklasēs. Pludmalē notiks arī Rīgas DJ skolas paraugdemonstrējumi, darbosies Rīgas Stradiņa universitātes multimediju telts, kā arī kopā ar prakse.lv varēsi "pielaikot profesiju". "Surf Pro" SUP katram gribētājam ļaus izmēģināt sērfošanu ar airi Baltijas jūras līcī, toties savus atraktivitāti, izveicību un rūdījumu varēsi pārbaudīt kādā no "Piedzīvojuma gara" izaicinājumiem.

Visas dienas garumā "ZZ Festivāla" "Young & Wild" zonā klausies Latvijas un ārvalstu mākslinieku. Uz lielās Majoru skatuves pasākumu atklās "The Sound Poets" ar dziesmu "Kalniem pāri", kuras laikā varēsi vienoties kopīgā korī ar visiem klātesošie – gan pasākuma dalībniekiem, gan vadītājiem, gan skatītājiem. Koncertu turpinās Justs, "Triānas Parks", "Olas", "Frankie Animals" no Igaunijas, DJ DUB:RA un Edavārdi.

Uz otrās "ZZ Festivāla" skatuves – "Huawei" skatuves Dzintaru pludmalē norisināsies deju cīņas, Baltijā vērienīgākā bērnu un jauniešu konkursa "ZZ Talanti" fināls, akustiskie koncerti, kā arī citi konkursi un izklaides ar iespēju laimēt vērtīgas balvas. "ZZ Festivāla" noslēgumā apbalvosim stiprākās "ZZ Čempionāta klases", sveiksim talantu konkursa uzvarētāju, un izdalīsim pārējas vērtīgas balvas.

Pēc "ZZ Festivāla" noslēguma koncerta un apbalvošanas, Jūrmalas Kūrorta svētku ievaros uz skatuves kāps slavenā estrādes dīva Laima Vaikule un grupa "Carnival Youth", ar jaunām un vēl nedzirdētām savu dziesmu versijām. Kūrorta svētku kulminācijā ir gaidāma krāšņa uguņošana jūras krastā.

Ieeja un aktivitātes pasākuma laikā ir bez maksas! Ar pilnu "ZZ Festivāla" programmu iespējams iepazīties šeit: https://www.zeltazivtina.lv/zzfestivals/

"ZZ Festivālu" organizē mobilo sakaru zīmols "Zelta Zivtiņa" sadarbībā ar jauniešu organizāciju "Avantis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!