Viena no populārākajām un talantīgākajām Latvijas grupām "Carnival Youth" aicina bērnus un jauniešus spert soli pretī sapnim būt lieliem un atzītiem māksliniekiem, piesakoties dalībai konkursā "ZZ Talanti".

Grupas dalībnieki – Emīls un Edgars Kauperi, Aleksis Luriņš un Roberts Vanags, paši vēl nesen būdami jauni un nepieredzējuši mūziķi, šogad izdeva jau otro albumu, kura prezentācija notiek ne vien Latvijā, bet arī visā Eiropā. "Carnival Youth" atzīst, ka pats galvenais ir būt uzcītīgiem sava talanta attīstībā, neatkāpties no sapņiem un sekot sirds aicinājumam.

"Kļūt slavenam ir ļoti vienkārši, to var panākt ar muļķībām, kurioziem un epatāžu. Taču tāda slava ir īslaicīga, jo tai nav reāla pamata", atzīst Aleksis Luriņš. Taču, kā puiši atzīmē, daudz vērtīgāk ir sabiedrības atzinību panākt ar savu talantu, soli pa solim virzoties uz kāroto mērķi.

"Carnival Youth" aicina visas Latvijas spožās zvaigznītes pieteikties bērnu un jauniešu konkursam "ZZ Talanti" un cīnīties par 1000 EUR galveno balvu, viedtālruņiem no "Huawei", kā arī par fantastisku iespēju kāpt uz "ZZ Festivāla" skatuves kopā ar grupu un virkni Baltijā iemīļoto mākslinieku - "Olām", "Triana Park", Justu, "Frankie Animals" no Igaunijas un citiem. Noskaties "Carnival Youth" aicinājumu un nekavējoties ieraksti savu video, jo pieteikšanās konkursam "ZZ Talanti" jau rit pilnā sparā.

Lai startētu konkursā, līdz 2. maijam "Bobe.me" mājaslapā ir jāaizpilda pieteikuma anketa un jāiesūta līdz 5 minūšu garš video, kurā redzams tavs talants. Pirmo atlases kārtu veiksmīgi izgājušie pretendenti tiks publicēti online balsošanai. Pusfinālisti tiks noteikti pēc sabiedrības un žūrijas vērtējuma. Pusfināls norisināsies Rīgā, 21. maijā, kur tavu un citu pretendentu sniegumu klātienē vērtēs profesionāla žūrija. Izcilākos talantus noteiksim pirmā šī gada brīvdabas festivāla "ZZ Festivāls" laikā Jūrmalā.

Ja esi 7 līdz 20 gadus vecs, mācies 1. - 12. klasē un tev padodas dziedāt ārijas, mest kūleņus vai pārsteigt ar virtuoziem trikiem, tad organizatori gaida pieteikumu arī no tevis. Konkursu "ZZ Talanti" organizē sarunu karte "Zelta Zivtiņa" sadarbībā ar jauniešu organizācija "Avantis" un vienu no pasaulē vadošajiem informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmumiem "Huawei Technologies Investment Co., Ltd" ar "Bobe.me" atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!