Foto: Publicitātes foto
2016.gada aprīlī izveidots Latvijas sabiedrības slavenību TOP30. Par talantīgākajiem un zināmākajiem valsts talantiem atzina gan darbojošos mūziķus, sportistus un politiķus, gan arī Latvijas kultūras pamatlicējus.

TOP30 slavenības, bērnu un jauniešu talantu konkursa "ZZ Talanti" ietvaros, dalās ar padomiem un saviem dzīves moto, kas viņiem palīdz nekad nepadodies, sekot savam sapnim un sirds aicinājumam.

"Mūsu vislielākais ienaidnieks, un visu problēmu avots, lai arī kā mēs negribētu to atzīt, ir slinkums. Ar to ir jācīnās katru dienu," dziedātāja Aminata.

"Būtiskākais ir ticēt saviem spēkiem, ieklausīties sevī un nepadoties, šad un tad darīt arī to kas nepatīk un ko negribas. Bet visbeidzot, jāsaprot, ka spēks ir tieši tavā komandā," Intars Busulis

"Gudrie saka: "Dari, kas darāms, un lai notiek, kas notikdams." Ja nodarbojies ar to, kas tev patīk, un dari to no visas sirds, tad ar tevi neizbēgami notiek brīnumainas lietas. Un nebaidies, jo tieši bailes attur mūs no sapņu īstenošanas, tādējādi aizverot durvis uz laimi," dziedātāja Marija Naumova.

"Esmu pārliecināts, ka Latvijā ir milzum daudz talantīgu jauniešu. Visdažādākajās jomās – sākot no matemātikas un beidzot ar sportu. Galvenās lietas, par kuram jāatceras: koncentrēties uz mērķi, bet problēmas risināt soli pa solim; darīt darbu ar prieku - vai tas būtu treniņš vai matemātikas uzdevums; lielākā bagātība cilvēkam ir draugi un tuvinieki - atrast viņiem laiku un veltīt uzmanību," Rīgas domes priekšsēdētājas Nils Ušakovs

"Es dzīvē vados pēc diviem principiem - atbilde "Nē" ir tikai pagaidu atbilde un vienmēr jāsaka "Jā", ja Tev palūdz izdarīt kaut ko pilnīgi nepaveicamu," Air Baltic Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

"Tiklīdz kā Tu saproti, ko tu vēlies sasniegt, ķeries pie darba un seko savam sapnim! Mācies, trenējies, pilnveidojies! Nekad nav par vēlu. Iedvesmojies un uzklausi padomus no labākajiem konkrētajā sfērā. Neļauj nevienam sevi "atsēdināt". Bet pats galvenais- esi laipns un patīkams cilvēks! Ļoti daudz kas dzīvē ir atkarīgs no tā, kā tu proti būvēt attiecības ar citiem," dziedātājs Lauris Reiniks.

"Sekot savai sirdij, nedomāt par prestižām profesijām, bet darīt to, kas patīk, ticēt saviem spēkiem un galvenais sirdij," radio un TV raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare.

"Ja Dieviņš ir devis talantu, tas ir jāapzinās un tad tikai jāstrādā, jāattīstās un jāgrib attīstīties. Jo nav nekas skaistāks par darbu, kuru Tu mīli un kurš Tev sniedz gandarījumu," dziedātāja Aija Andrējeva.

Latvijas sabiedrības TOP30 slavenības:

1. Raimonds Pauls

2. Vaira Vīķe-Freiberga

3. Nils Ušakovs

4. Renārs Kaupers

5. Raimonds Vējonis

6. Laima Vaikule

7. Martins un Tomass Dukuri

8. Kristaps Porziņģis

9. Intars Bususlis

10. Aivars Lembergs

11. Lauris Reiniks

12. Aija Andrējeva

13. Baiba Sipeniece-Gavare

14. Mairis Briedis

15. Aminata

16. Māris Štrombergs

17. Marija Naumova

18. Vestards Šimkus

19. Jānis Stradiņš

20. Valdis Dombrovskis

21. Olga Dreģe

22. Rainis

23. Alvis Hermanis

24. Sandis Ozoliņš

25. Kārlis Ulmanis

26. Jānis Vanags

27. Inese Galante

28. Artūrs Irbe

29. Māra Zālīte

30. Olga Rajecka

Latvijas slavenības aicina talantīgus bērnus un jauniešus pieteikties bērnu un jauniešu konkursam "ZZ Talanti" un cīnīties par 1000 EUR galveno balvu, viedtālruņiem no Huawei, kā arī par fantastisku iespēju kāpt uz "ZZ Festivāla" skatuves kopā ar tādiem mūziķiem, kā Triana Park, Justs, grupu Olas un Carnival Youth. Lai startētu konkursā, līdz 2. maijam Bobe.me mājaslapā aizpildi pieteikuma anketu un iesūti līdz 5 minūšu garš video, kurā redzams tavs talants.

Konkursu "ZZ Talanti" organizē sarunu karte "Zelta Zivtiņa" sadarbībā ar jauniešu organizācija "Avantis" un vienu no pasaulē vadošajiem informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmumiem "Huawei Technologies Investment Co., Ltd" ar Bobe.me atbalstu.

Slavenību TOP30 veikts bērnu un jauniešu talantu "ZZ Talanti" konkursa ietvaros 2016.gada martā un aprīlī


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!