10 indiešu virtuves ēdieni, kas noteikti jāpamēģina
Foto: Shutterstock

To, ka Indijai vēsturiski bijusi liela ietekme tajā, kā veidosies pārējās pasaules kulinārija, apliecina tas, ka daudzi kuģotāji no Eiropas devušies tieši uz šo zemi pēc garšvielām un citām izejvielām. Veģetāras rīsu maltītes, pikanti gaļas ēdieni un medaini saldi našķi – tās ir tikai dažas lietas, ko izcelt no šīs valsts nacionālās virtuves.

Turpinot Tasty.lv rakstu sēriju par 10 dažādu pasaules nacionālo virtuvju ēdieniem, ko vērts nobaudīt kaut reizi mūžā, šoreiz kulinārais ceļojums vedīs tieši uz Indiju.

Bet, ja Indija nevilina, aizceļo uz Francijas, Lielbritānijas, Vācijas, ASV vai Spānijas kulinārajām ārēm!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka