Foto: Shutterstock
Izrādās, dodoties uz randiņiem, pastāv nerakstīti likumi par to, kādus ēdienus izvēlēties. Šie likumi regulē arī to, kur ieteicams vest savu iecerēto. Vismaz tā raksta portāls "11points.com", kura veidotāji publicējuši 11 ēdienu ieteikumus pirmajiem 11 randiņiem.

Pirmais randiņš - nekādas vakariņas!

Mūsdienās pirmajā randiņā vairs nav nepieciešams doties uz restorānu un baudīt smalkas vakariņas. Viss, kas nepieciešams, - kāds dzēriens un nepiespiesta gaisotne. Bet, ja tomēr vakars izdodas veiksmīgs, "11points" norāda, ka vienmēr ir iespējams pasūtīt jums abiem kādu nelielu uzkodu.

Otrais randiņš - taizemiešu virtuve un suši

Austrumu ēdieni otrajam randiņam būs veiksmīga izvēle, tie nav pārāk dārgi, izskatās eksotiski un ir pietiekami viegli, lai neviens nejustos slikti un pārēdies.

Trešais randiņš - laiks itāļu ēdieniem

Bagātīgā itāļu virtuve allaž spēj radīt romantiski draisku atmosfēru un, kā zināms, noskaņa ir ļoti svarīga. Lielākoties itāļu restorāni prasa nedaudz biezāku naudas maciņu un jūsu pavadone to novērtēs.

Ceturtajai reizei - kaut kas lētāks

Ceturtajam randiņam portāls iesaka izvēlēties kādu lētāku ēdināšanas vietu - un nevis tādēļ, ka būsi pārtērējies iepriekšējā reizē, ēdot picas un pastu! Mēdz būt tādas sievietes, kuras ceturtajā randiņā varētu vēlēties pašas maksāt par jūsu kopīgajām vakariņām. Un tā kā reti kurš vīrietis jutīsies labi, raugoties, ka sieviete tērē savu budžetu, maksājot par dārgu steiku vai omāru, tad ieteicams šajā reizē izvēlēties kādu lētāku iestādi.

Piektajam randiņam tieši laikā - meksikāņu virtuve

Meksikāņu virtuve piektajam randiņam būs piemērota kaut vai tā iemesla dēļ, ka šajā restorānā "Margarita" pie vakariņām būs tikai pašsaprotama. Kā zināms, filmā "Vīri melnā" šis dzēriens bija legāla versija atmiņas izdzēšanas ierocim. "Margarita" palīdzēs pārvarēt neveiklību un sarunas raisīsies daudz brīvāk.

Sestajam randiņam - mājās gatavots ēdiens

Jums jau ir sestais randiņš? Apsveicam! Šis ir īstais brīdis, lai kāds no jums nodemonstrētu savu pavārmākslu. Reti gadās, ka abi virtuvē jūtas kā zivis ūdenī, tāpēc, visticamāk, ka viens no pāra uzņemsies šo iniciatīvu.

Septītajā randiņā brančs jeb vēlās brokastis

Kurš teica, ka randiņus rīko tikai vakariņu reizē? Uzaicini savu iecerēto uz branču jeb vēlajām brokastīm un pavadiet patīkamā gaisotnē arī atlikušo dienas daļu!

Astotajā reizē - veselīgs ēdiens

Ēšana izsmalcinātos, daudzveidīgos, dārgos un gardos restorānos ir lieliska nodarbe, bet ar laiku tu sāksi novērot izmaiņas savā ķermenī (un ne tās labākās), tāpēc astotajā randiņā jūs varētu sarunāt tikties kādā veselīgākā vietā un ēst, piemēram, tikai svaigus salātus.

Devītajā randiņā - tikšanās ar draugiem

Devītais randiņš – tas jau vedina domāt par ko nopietnu, tāpēc šajā reizē ir pieņemami iepazīstināt otru cilvēku ar saviem draugiem, iesaka "11points".

Desmitajā randiņā - vieta, kur jūs jau esat bijuši

Desmit randiņi ir pietiekami daudz, lai pārstātu domāt par kādu jaunu un inovatīvu vakariņu vietu, ar kuru pārsteigt savu iecerēto, tādēļ nebūs nekas nosodāms, ja jūs dosieties uz restorānu, kur jau esat bijuši un kur jums abiem patika.

Vienpadsmitajā reizē - ribiņas... varbūt!

Ribiņas NEDRĪKST pasūtīt ātrāk par vienpadsmito randiņu, atgādina portāls. Gluži tāpat kā burgerus, grilētus vistu spārniņus un citus ēdienus, kuru ēšana draud ar notraipītiem vaigiem, zodu, pirkstiem un apģērbu...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!