Atbalstot vietējos pārtikas ražotājus un veidojot vēl vienu regulāri pieejamu tirdzniecības vietu mazajiem ražotājiem, mājražotājiem un zemnieku saimniecībām, Berga Bazāra tirgus turpmāk norisināsies katru sestdienu, Tasty.lv vēsta tirgus pārstāve Irita Antoņeviča.

"Mājas maize, īsti lauku kūpinājumi, svaigas saknes un dārzeņi, mājas vistu olas un gaļa, rudens sezonas ābolu košums, sieri un svaigpiens – tas viss Berga bazārā turpmāk būs iegādājams katru sestdienu no plkst. 10 līdz 16, lai pilsētniekiem būtu ērtāk plānot savus iepirkumus. Lai iepirkšanās process būtu tīkamāks, kā allaž, uz vietas būs baudāmas šefpavāra Kārļa Celma piedāvātās pusdienas, kā arī dažādas tematiskās dienas," stāsta Irita, piebilstot, ka pilsētas viesiem un kvalitatīvu lietu cienītājiem būs iespēja iepirkties pie jau iemīļotajiem amatniekiem, papildinot savas garderobes ar lina šallēm, adītām zeķēm un cimdiem, ādas izstrādājumiem un citiem acīm tīkamiem un ikdienā noderīgiem sīkumiem.

Pirmais tirgus pēc jaunās kārtības – jau šo sestdien, 6. septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!