Nav daudz labāku veidu, kā iepazīt citas kultūras, nepametot pašu pilsētas robežas, kā vien baudot nacionālos gardumus– tāpēc spāņu, turku, ungāru, amerikāņu, dažādu Āzijas valstu nacionālās virtuves un mūsu pašmāju labumi un suvenīri – tas viss sestdien būs apskatāms un nobaudāms Berga Bazārā sestdien, 10. maijā no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Ierastais zemnieku tirdziņš šoreiz kļuvis par "Kultūru dažādības dienu", kuras ietvaros no plkst.11.00 līdz 14.00 apmeklētāji varēs vērot dažādu tautu priekšnesumus, visu dienu darbosies komiksu krāsošanas darbnīca mazajiem, bet dienas kulminācija būs plkst.13.00, kad ikviens interesents aicināts piedalīties jogas prakses zibakcijā "Stāvi blakus saticībā". Lai sagatavotos zibakcijai, klātesošie tiks aicināti pievienoties jogas meistardarbnīcai jau no plkst.12.15.

"Kultūru dažādības diena" tiek rīkota, godinot tuvojošos starptautisko dienu "Kultūras daudzveidība dialogam un attīstībai". Pasākumu organizē Sabiedrības integrācijas fonds "Progress" projekta "Dažādi cilvēki, atšķirīga pieredze viena Latvija" informatīvās kampaņas "Šodien Tu. Rīt Tevi. Stop diskriminācijai" ietvaros. "Kultūru dažādības dienas" mērķis ir aicināt sabiedrību iepazīt kultūras daudzveidību un tās sniegtās iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!