Ceturtdien, 30. jūlijā, Rīgā norisināsies slepens "pop-up" pikniks pilsētvidē, kura norises vietu pasākuma dalībnieki uzzinās tikai dažas stundas pirms vakariņu sākuma.

Kā informēja aģentūras "Pop Up Sense" vadītāja un pasākuma idejas autore Gunta Skalberga, šādi pasākumi jau guvuši milzu popularitāti visā pasaulē, ik gadu pulcējot vairākus simtus un pat tūkstošus kultūras entuziastu un gardēžu.

"L'elegante Pop-Up Picnic" jeb elegantais "pop-up" pikniks ir vakariņas pilsētvidē - skaistā, bet vakariņošanai neierastā publiskā vietā. "Šis pasākums ļauj izrauties no ikdienas rutīnas un sajusties kā tūristam paša pilsētā, ieraugot agrāk nepamanīto. Vakars tiek pavadīts, svinot un izbaudot prieku, ko sniedz elegantas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem, kurus apvieno skaistuma mīlestība, laba gaume un mirkļa burvība," stāsta Skalberga.

Tiem, kuri vēlas nokļūt slepenajā piknikā, iepriekš jānosūta pieteikums un jāsamaksā dalības maksa, pirms tam detalizētāku informāciju sameklējot mājaslapā Popupicnic.lv.

Intriga par slepenās piknika vietas adresi tiek saglabāta līdz pat pēdējam brīdim, un tikai šodien plkst.15 vakariņu dalībnieki saņems norādes, kur plkst.18, eleganti baltā tērptiem, jāierodas, līdzi ņemot uzkodas, vīnu, galda dekorācijas un īstus traukus svētku atmosfēras radīšanai.

Savukārt organizators ir parūpējies par visām atļaujām un saskaņojumiem pasākuma rīkošanai. Tāpat organizators nodrošina galdus, krēslus un muzikāli izklaidējošo daļu. Ir padomāts arī par aizņemtajiem vakariņotājiem - viņiem būs iespēja savlaicīgi pasūtīt ēdienus piknika grozam. Pārējais pasākuma process un pasākuma atmosfēra tiek radīta, kopīgi sadarbojoties, un procesā tiks iesaistīti visi vakariņu viesi.

Pirmais šāds slepenais "pop-up" pikniks jau notika pagājušā gada vasarā Mežaparkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!