Ekstravagantais gastronomiskais piedzīvojums "Dinner in the Sky", kas jūnija sākumā priecēja ar burvīgām maltītēm virs Vecrīgas jumtiem, šomēnes ir atgriezies Jūrmalā. No 22. līdz 26. jūlijam ikvienam ir iespēja izbaudīt garšas piedzīvojumu 50 metru augstumā, paceļoties pusdienās vai vakariņās uz īpašas platformas un ļaujoties ēdieniem, kurus pagatavojuši šefpavāri – īsti sava amata pratēji.

"Dinner in the Sky" platforma Jūrmalā pacelsies Turaidas ielā 10 – uz platformas vieta būs 22 izcila ēdiena baudītājiem, kā arī šefpavāram un profesionālajai apkalpošanas komandai. Piedzīvojumu vēl unikālāku padarīs mūzika – katru ēdiena kumosu papildinās DJ Gustavito liktā mūzika.

Jūrmalā "Dinner in the Sky" apmeklētāju garšas kārpiņas iepriecinās divi šefpavāri – restorāna "Bibliotēka No. 1" šefpavārs Māris Jansons, un viesis no Somijas – Matti Jamsen, kurš strādājis labākajos Somijas restorānos, bet šobrīd ir viena no labākajiem restorāniem Skandināvijā "G. W. Sundmas" šefpavārs. Kā Tasty.lv atklāj "Dinner in the Sky" projektu vadītājā Renāte Ozola, Matti Jamsen strādājot Berlīnē, ieguvis augsto vērtējumu "Michelin" zvaigzni, tajā laikā būdams vien šefpavāra palīgs.

"Dinner in the Sky" Jūrmalā piedāvās piecus dažādus garšas piedzīvojumus – apmeklētājiem būs iespēja augstu gaisā nobaudīt vēlās brokastis, launagu, pusdienas un vakariņas. Plašāka informācija "Dinner in the Sky" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!