Foto: Brāļi Šici un Jana Duļevska gatavo burgerus Ķīpsalas pludmalē

Foto: Brāļi Šici un Jana Duļevska gatavo burgerus Ķīpsalas pludmalē
Foto: DELFI

Ceturtdien, 20. jūlijā, Ķīpsalas pludmalē aizvadīts "Borjomi" pikniks, kur ikviens varēja mieloties ar grilētiem ēdieniem, baudīt lielisku mūziku un patīkamu atmosfēru Daugavas krastā ar skatu uz Vecrīgu.

Rīgā "Borjomi" pikniks notika jau ceturto gadu, šoreiz tas iezīmējies burgeru zīmē, ko gatavoja ne tikai meistarīgi un pieredzējuši grilētāji, bet arī ļaudis, ko ierasts redzēt un zināt citā ampluā – burgeru gatavošanu izmēģināja gan kamaniņu braucēji brāļi Andris un Juris Šici, gan pasākumu un TV šovu vadītāja Jana Duļevska. Pikniku vadīja Armands Simsons, un arī viņam arī bija jāpieliek roka sava īpašā burgera veidošanā, bet visu pieskatīja Latvijas Grilētāju apvienības "Grilētāju brālība" pārstāvis Juris Titovs, kurš neskopojās ar padomiem, kā uz grila no visdažādākajiem produktiem gūt vislabāko rezultātu.

Foto: Brāļi Šici un Jana Duļevska gatavo burgerus Ķīpsalas pludmalē
Foto: DELFI

Kamēr Armands Simsons improvizēja ar ananasiem un čili, Jana Duļevska pagatavoja grilēta laša burgeri ar zilo sieru, bet olimpieši Šici pieturējās pie klasiskām vērtībām, apmeklētājiem piedāvājot klasisko liellopa gaļas burgeru ar bekonu.

Paralēli lieliskas maltītes un minerālūdens baudīšanai šai vasarai netipiski saulainā noskaņā piknikotāji izmēģināja savus spēkus arī dažādās sportiskās aktivitātēs, piemēram, spēlēja pludmales minifutbolu, volejbolu un disku golfu. Savukārt par muzikālo noformējumu piknikā parūpējās DJ Toms Grēviņš, radot visnotaļ bezrūpīgu un vasarīgu noskaņu.

Foto no piknika:

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka