Foto: DELFI

Jau nākamnedēļ 50 metru augstumā virs Vecrīgas bruģa varēsim baudīt garšas piedzīvojumu ekstravagantajā restorānā Dinner in the Sky, bet šonedēļ izsmalcinātu maltīti gaisā gardēži jau bauda Viļņā.

Otrdienas vakarā debesīs virs Viļņas vakariņoja lietuviešu uzņēmēji, mūziķi un citas sabiedrībā zināmas personas, izbaudot patīkamu vakaru, burvīgu atmosfēru un izcilu ēdienu, ko bija gatavojis šefpavārs Deivids Praspaliauskis, vēsta Delfi.lt.

Jau ziņots, ka Rīgā no 3. līdz 8.jūnijam par gardēžu baudu un piedzīvojumiem gādās trīs augstas klases pavāri - Michelin zvaigžņu restorāna Pure Bistro šefpavārs un īpašnieks Jouni Toivanen no Somijas. Pavārs īpaši uzsver, ka ēdiena izskats ir tikpat svarīgs kā ēdiena garša. Maltīti gatavos arī galvenais Dinner in the sky šefpavārs Mihkels Heinmets no Igaunijas. Heinmetam pavārmāksla ir kaislība jau kopš bērnības. Kopā ar šiem pavāriem darbosies arī Jūrmalas restorāna 36.līnija šefpavārs Lauris Aleksejevs. Dinner in the sky Rīgas viesus priecēs arī dzīvā džeza mūzika Jāņa Daneviča un Kristapa Lubova izpildījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!