Foto: DELFI
Spīķeros 2. augustā aizvadīts pirmais "Kūkfests", kura laikā ikviens varēja degustēt pašmāju ražotāju un konditorejas entuziastu radītas kūkas un citus kārumus, izbaudot jaunas garšas, kā arī vienkārši labi pavadot laiku un laiskojoties saules pielietajā Spīķeru kvartālā.

Kūkas, eklēri, vafeles, čurros ar šokolādes mērci, kā arī limonādes, kafijas un saldējuma kokteiļi – "Kūkfestā" katrs varēja atrast ko savas garšu kārpiņas ielīksmojošu. Gods kam gods, bija padomāts arī par vegāniem un veģetāriešiem.

"Kūkfesta" apmeklētājus ar saviem meistardarbiem cienāja "Skrīveru mājas saldējums", "Café Gourmand Riga", "BakeBerry", "Löfbergs & Cake House Amalija", "ChurroUs", "Fishka Food", "FairyPuf", eklērnīca "Fat Cat", "Kurts coffee", "Nata Cafe" un Maija Bērzkalne.

Festivāla viesiem bija iespēja ne vien nogaršot dažādus kārumus, bet arī iepirkties tirdziņā, nofotografēties krāsainajā fotostūrī, kā arī piedalīties dažādās citās aktivitātēs, fonā izbaudot DJ Kelle un grupas "Guys on the Red Carpet" muzikālos priekšnesumus.

Lūk, foto ieskats pirmajā "Kūkfestā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!