Festivāls notika vecpilsētas "sirdī" – Kaļķu un Vaļņu ielas krustojumā, iepretī Laimas pulkstenim. 15 Rīgas restorānu šefpavāru performanču rezultātā tika radīti ēdieni, ko ikdienā restorānos nevar nobaudīt – šī bija versija par Latvijas ielu ēdienu.
Ēdienu festivāla apmeklētājiem gatavoja "3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt!"" un šefpavārs Artūrs Trinkūns, "Aqua Luna" un šefpavāre Madara Bataraga, "Cup&Cino" un pārstāve Inese Vīcupa, "Entresol" un šefpavārs Raimonds Zommers, "Ferma" un šefpavārs Māris Astičs, "Kolonāde. Mūsu stāsti.." un šefpavārs Ainārs Volodka, "Kuk Buk restorāns" un šefpavārs Andris Jugāns, "Martins Street" un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, "Pagalms" un šefpavārs Kristaps Sīlis, "Restorāns 3" un šefpavārs Juris Dukaļskis, "Rocket Bean Roastery" un šefpavārs Artūrs Taškāns, "Steiku Haoss" un šefpavāri Kristaps Jauja un Andrejs Bojarčenko, "Tinto" un šefpavārs Dāvis Krūmiņš un "Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā" un šefpavārs Uģis Veits.