Ja vienmēr ir bijusi vēlme apgūt ko jaunu, bet nav iespējams atrast laiku kursu un meistarklašu apmeklēšanai, tad lieti noderēs tiešsaistes lekcijas, kuras piedāvā profesionāli pavāri un konditori. Viena no mājaslapām, kas piedāvā visdažādākos kursus, ir Craftsy.com.

Cepumu dekorēšanas guru

Ambera Špīgela (Amber Spiegel) ir Ņujorkas cepumu veikaliņa "SweetAmbs" īpašniece, profesionāla konditore un īsta māksliniece – viņa spēj vienkāršu sviesta cepumu pārvērst par Da Vinči vai Pikaso darbiem līdzvērtīgu mākslu! Viņas darbi publicēti tādos žurnālos, kā "Cake Central", "Brides", "InStyle" un citos. Ieguvusi daudzas godalgas kūku un cepumu dekorēšanas konkursos, tagad viņa pievēršas sava biznesa attīstīšanai un citu apmācīšanai, kļūstot par līdzvērtīgiem cepumu dekorēšanas meistariem.

Savā blogā sweetambs.com Ambera ik nedēļu piedāvā jaunu ideju un dizainu cepumu dekorēšanai, parādot to visu ar video palīdzību un soli pa solim skaidrojot, kā labāk un pareizāk darīt, kādus instrumentus izmantot un kā panākt, lai tavi cepumi un glazūra būtu perfekta.

Pamatīgāku cepumu dekorēšanas tehniku iespējams apgūt Amberas tiešsaistes lekciju kursos, par kuriem gan ir jāmaksā, bet papildus iegūsi ne tikai lekciju materiālus video formā, bet arī būs iespēja sazināties ar pašu meistari, ja rodas papildu jautājumi. Cepumu dekorētāja piedāvā tādus tiešsaistes kursus, kā cepumu rotāšanu ar otas palīdzību, delikātu cukura rožu veidošanu, emaljētās glazūras veidošanu un pat lekciju kursu, kurā var apgūt 16 cepumu dekorēšanas tehnikas.

Bet, ja uzskatāt sevi par pietiekami spējīgu un pamata lietas dekorēšanā ir skaidras, tad pietiks vien ar Amberas "Youtube" kanālā pieejamajiem video. Taču brīdinām, pārlieku liela šo video skatīšanās izraisīs vēlmi tūlīt mesties virtuvē un cept cepumus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!