Laba ziņa viedtālruņu īpašniekiem, kuriem patīk baudīt restorānu ēdienu un atmosfēru - izveidota pirmā mobilā lietotne, kas viedtālruņu lietotājiem nodrošina ātru un ērtu galdiņu rezervāciju Rīgas restorānos, portālam Tasty.lv vēsta aplikācijas autori.

Jaunā aplikācija Baltic Taste Riga Tour ir funkcionāla un ērti lietojama, kā arī, rezervējot galdiņu, sniedz privilēģijas un īpašas priekšrocības izvēlētajos restorānos.

"Cilvēkiem patīk ērtas, funkcionālas un noderīgas lietas. Tieši šādu esam izveidojuši jauno Baltic Taste rezervāciju programmu, kas klientiem ļauj ērti veikt rezervācijas un izbaudīt īpašas priekšrocības Baltic Taste sadarbības restorānos," stāsta Baltic Taste valdes priekšsēdētāja Darja Rutenberga.

Jaunās aplikācijas priekšrocība ir tās funkcionalitāte, jo lietotājam jāveic tikai divas darbības – jāizvēlas restorāns un jāveic rezervācija. To var izdarīt divējādi – nosūtot pieteikuma formu no viedtālruņa, vai arī zvanot uz izvēlēto restorānu. 

Aplikācija ir izstrādāta iOS un Android operētājsistēmām un to var bez maksas lejuplādēt AppStore un GooglePlay virtuālajos veikalos. Mobilā rezervāciju sistēma sākotnēji izstrādāta vietējam tirgum, auditorijai latviešu un krievu valodās.

Izmantojot jauno aplikāciju, rezervēt galdiņu un izbaudīt īpašos gardēžu piedāvājumus var zivju restorānā Le Dome, 3Naži, Valtera restorānā, veselīgi orientētajā restorānā Kombucha, Tinto, Aronia un citos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!