Foto: Kebabblogeri

Pat pārliecinātākais karbonāžu piekritējs, kuram kaut reizi nācies iekosties sulīgā, prasmīgi pagatavotā kebabiņā, sāks apšaubīt savu kulināro pārliecību un kritīs kārdinājumā meklēt aizvien jaunas vietas, kur nobaudīt šos svešzemju labumus, tādēļ nav brīnums, ka kebabu uzvaras gājiens visā Latvijā turpinās. Pagājušajā gadā, iepazīstoties ar "Kebabblogeru"* sastādīto kebabnīcu TOP5, šķita, ka šī joma mūs vairs ne ar ko nespēs pārsteigt, tāpēc jo lielāks bija prieks valsts svētku gaidās atklāt – pa šo laiku Rīgā ir uzradusies vieta, kur nu var nobaudīt īsteni latviskus kebabus – latgaliešu gaumē. Turklāt tie, kas vēlas noķert vēl patriotiskākas sajūtas, var piedevās izvēlēties arī buļba frī un noskalot dūšu piesienošos labumus ar glāzi šmakovkas. Vai tiešām šis gana eksotiskais salikums garšo tikpat labi kā izklausās? Lasot tālāk, noskaidro kebabu kaujās rūdīto blogeru viedokli.

Tiem, kuri nav gatavi kulinārajiem eksperimentiem un vēlas nobaudīt laika gaitā pārbaudītas vērtības, bet vēl nav saņēmušies nokļūt līdz leģendām apvītajam Bolderājas kebabam, piedāvājam iepazīties ar "Kebabblogeru" recenziju par šo kolorīto vietiņu. Ļoti iespējams, ka pēc raksta izlasīšanas, nolemsi iekļaut Bolderājas kebabu apmeklējumu, kā vienu no obligātiem pieturpunktiem savā gaidāmo brīvdienu ceļojuma maršrutā.

Atgādinām, ka par gaumi nestrīdas, un kebabnīcu vērtējums jāuztver tikai kā kebabblogeru subjektīvais viedoklis, tādēļ komentāros aicinām atklāt, kur tavuprāt ir nobaudāmi gardākie kebabi – gan Rīgā, gan citviet Latvijā. Tāpat ''Tasty'' atgādina, ka tekstā iespēju robežās saglabāts kebabu kritiķu oriģinālais rakstības stils.

*"Kebabblogeri" – pašmāju kebabu entuziasti, kuri dažādos Latvijas nostūros ir nobaudījuši ne vienu vien kilogramu marinētas gaļas ar visu iespējamo un neiespējamo veidu piedevām.

‘Ausmeņa’ – jauns spēlētājs Rīgas kebabnīcu hierarhijas augšgalā

Foto: Kebabblogeri

Leģendārais Bolderājas kebabs – vai tam izdevās iekarot kebabblogeru simpātijas

Foto: Kebabblogeri
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!