Jau nākamnedēļ Jūrmalā varēsim baudīt šīs vasaras romantiskāko garšas piedzīvojumu - trīs dienas Dubultos būs piestājis gaisa restorāns Dinner in the Sky. Gaidot šo notikumu, Tasty.lv un Tūrismagids.lv aicina piedalīties konkursā un laimēt neaizmirstami skaistu maltīti virs Jūrmalas!

Uzmanīgi aplūko attēlus, atpazīsti (vai uzmini) pilsētu, kas redzama attēlā, norādi savu vārdu un e-pasta adresi un gaidi pirmdienu, 21.jūliju, kad izlozēsim divus uzvarētājus, kas balvā iegūs iespēju baudīt Dinner in the sky maltīti ar skatu uz Jūrmalu un jūru 23.jūlijā plkst. 13.00. Katram no abiem uzvarētājiem dosim divus ielūgumus!

Uzvarētājus 22.jūlijā paziņosim Tasty.lv, Tūrismagids.lv, kā arī ar veiksminiekiem sazināsimies personīgi. Lai veicas!

Konkurss noslēdzies, paldies par piedalīšanos!

Konkursa jautājumi:

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

 Roma
 Berlīne
Brisele

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

Bratislava
Vīne
Brisele

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

 Lasvegasa
Monako
Prāga

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

 Dubaija
Singapūra
Šanhaja

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

Toronto
Ņujorka
Honkonga

Par Dinner in the Sky:

Dinner in the Sky - tā ir unikāla iespēja baudīt izsmalcinātus virtuves gardumus ļoti neparastos apstākļos – 22 viesi un viens izcils šefpavārs kopīgā neaizmirstamā gastronomiskā piedzīvojumā augstu virs zemes, vērojot aizraujošu skatu uz pilsētu un baudot gardas delikateses un smalkus dzērienus. Jūnija sākumā Dinner in the Sky jau ceturto reizi notika Rīgā, bet nākamnedēļ, no 23.līdz 26.jūlijam, restorāns pirmo reizi vēsturē viesosies Jūrmalā, piedāvājot gardēžiem neaizmirstamu skatu uz Jūrmalu, dzīvo džeza mūziku un, protams, izcilu ēdienu un dzērienus! Vairāk informācijas, kā arī iespēja rezervēt: Dinnerintesky.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!