Foto: DELFI

Saulainie vakari tā vien vilina aizvien vairāk laika pavadīt ārpus mājām, garās pastaigās. Līdz ar to arī ēšanai izvēlamies tādas receptes, ko var īstenot ātri. Galvenais, lai rezultāts garšīgs!

Šoreiz piedāvājam apvienot garšīgo ar ļoti patīkamo, un laimēt lielisku dāvanu grozu no Trikata. Kas jādara? Pagatavo gardas un ātras vakariņas (tajās noteikti kādu lomu spēlē arī siers) pieraksti gatavošanas gaitu, nofotografē gala rezultātu un sūti mums uz e-pastu receptes@delfi.lv ar norādi "Ātrās vakariņas" līdz 13. aprīlim!

Iesūtītās receptes publicēsim Tasty.lv pavārgrāmatā, bet 14. aprīlī aicināsim lasītājus balsot par viņuprāt labāko recepti (balsojums ilgs līdz 17. aprīlim). Konkursa uzvarētājs saņems ļoti sierīgu un gardu dāvanu grozu no Trikata – cieto sieru Reserve, puscieto sieru ar amoliņu, Krievijas sieru Premium, gardās sniega bumbas ar tomātiem un baziliku, sniega bumbas ar ķiplokiem, kā arī praktisku grozu, koka dēlīti un piedevas, ko baudīt kopā ar sieru – medu un kaltētus ziedputekšņus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!