Foto: F64

Šo trešdien Jūrmalā sāksies šīs vasaras romantiskākais garšas piedzīvojums - trīs dienas Dzintaros būs piestājis gaisa restorāns Dinner in the Sky. Gaidot šo notikumu, Tasty.lv un Tūrismagids.lv aicināja piedalīties konkursā un laimēt neaizmirstami skaistu maltīti virs Jūrmalas. Nu konkurss noslēdzies un uzvarētāji noskaidroti.

Kopumā savus spēkus un spējas atpazīt attēlos redzamās pilsētas izmēģināja 568, no kuriem 155 izdevās precīzi atbildēt uz visiem pieciem jautājumiem. Divus veiksminiekus, kas savā īpašumā iegūst ielūgumu 2 personām uz Dinner in the Sky Jūrmalā, 23.jūlija pusdienlaikā, noteicām izlozes kārtībā. Apsveicam Nauri (nauris.kozu***@va*** un Diānu (diana.sug***@gmail), informācija par balvas saņemšanu nosūtīta uz Jūsu norādītajām e-pasta adresēm.

Pareizās atbildes:

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

Brisele

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

Brisele

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

Monako
Prāga

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press

Šanhaja

Kas šī ir par pilsētu?

Foto: Vida Press


Toronto

Par Dinner in the Sky:

Dinner in the Sky - tā ir unikāla iespēja baudīt izsmalcinātus virtuves gardumus ļoti neparastos apstākļos – 22 viesi un viens izcils šefpavārs kopīgā neaizmirstamā gastronomiskā piedzīvojumā augstu virs zemes, vērojot aizraujošu skatu uz pilsētu un baudot gardas delikateses un smalkus dzērienus. Jūnija sākumā Dinner in the Sky jau ceturto reizi notika Rīgā, bet nākamnedēļ, no 23.līdz 26.jūlijam, restorāns pirmo reizi vēsturē viesosies Jūrmalā, piedāvājot gardēžiem neaizmirstamu skatu uz Jūrmalu, dzīvo džeza mūziku un, protams, izcilu ēdienu un dzērienus! Vairāk informācijas, kā arī iespēja rezervēt: Dinnerintesky.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!