Foto: Publicitātes attēls
Jau šo trešdien sāksies Gastronomijas festivāls, kas gardēžus visā Latvijā vairāk nekā 10 dienu garumā iepriecinās ar jauniem ēdieniem un īpašiem piedāvājumiem teju 60 restorānos, kafejnīcās, bāros, konditorejās, beķerejās un picērijās.

Jau vēstīts, ka gastronomijas festivāls notiks no 26. augusta līdz 6. septembrim, un tā laikā ikvienam būs iespēja nogaršot neskaitāmi daudz jaunus ēdienus un sajust unikālu garšu salikumus. Ar dažādām garšām priecēs gan vēl nedzirdēti censoņi, gan jau pieredzējuši uzņēmumi – restorāni, kafejnīcas, bāri, konditorejas, beķerejas un picērijas gan Rīgā, gan ārpus galvaspilsētas robežām: Liepājā, Siguldā, Mālpilī, Dikļos, Mārupē, Ventspilī, Jūrmalā, Pūrē, Skrundā, Rēzeknē, Cēsīs, Tukumā, Daugavpilī, Jelgavā, Pilsrundālē, Skrīveros, Piņķos un Jaunpilī. Katrs festivāla dalībnieks savu unikālo piedāvājumu prezentēs savā ēdināšanas uzņēmumā, kur vislabāk ir sajūtama gan īpašā vide, gan viesmīlība, gan šefpavāra, konditora vai bārmeņa talanta pieskāriens. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam patīk labi paēst!

Garšīgo festivālu gaidot, portāls "Tasty.lv" sadarbībā ar starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT1 aicināja piedalīties konkursā un laimēt vērtīgu balvu - dāvanu karti 40 eiro vērtībā, ko izmantot restorānā "De Commerce Gastro Pub 1871", lai nobaudītu Gastronomijas festivāla īpašo piedāvājumu.

Foto: Publicitātes foto

Viss, kas bija jādara, - jāatbild pareizi uz 5 vienkāršiem jautājumiem! Uzvarētāju izlozējām no visiem pareizi atbildējušajiem konkursa dalībniekiem, apsveicam Pēteri (peecisch*@inbox), kurš šodien izrādījās visveiksmīgākais un varēs izmantot konkursa balvu, lai baudītu Gastronomijas festivāla piedāvājumu restorānā "De Commerce Gastro Pub 1871". Apsveicam! Informācija par balvas saņemšanu tiks nosūtīta uz konkursam reģistrēto e-pasta adresi.

Plašāku informāciju par festivālu un restorānu piedāvājumus meklē: Gastrofest.lv.

Pareizās atbildes:

Kādu pasākumu ieskandina Gastronomijas festivāls? Starptautisko pārtikas izstādi "Riga Food"

Ko gardēžiem piedāvā Gastronomijas festivāls? Nobaudīt jaunus ēdienus par pievilcīgām cenām dažādos ēdināšanas uzņēmumos.

Kas jāņem līdzi, lai dotos baudīt Gastronomijas festivālu? Kāds izsalcis draugs un labs noskaņojums.

Kur notiek šis festivāls? Vairāk nekā 15 Latvijas pilsētās

Kāds ēdiens ir redzams attēlā?

Foto: Publicitātes foto

Bumbieru Brule ar zilo sieru

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!