Konkurss par Gastronomijas festivālu noslēdzies

Konkurss par Gastronomijas festivālu noslēdzies
Foto: Publicitātes attēls

Jau piekto gadu pārtikas izstādi "Riga Food" atklāj Gastronomijas festivāls. 12 dienu laikā ar īpašiem piedāvājumiem priecēs desmitiem restorānu, kafejnīcu un krogu, kas atrodas ne tikai Rīgā, bet arī Siguldā, Saldū, Jūrmalā, Daugavpilī un citviet Latvijā.

Gastronomijas festivāls šogad notiek no 31. augusta līdz 11. septembrim. Šajā laikā vairāki Latvijas restorāni, kafejnīcas un bāri gardēžus pārsteidz ar vēl nebijušām ēdienkartēm, speciāliem piedāvājumiem un patīkamām atlaidēm. Ar dažādām jau pazīstamām un jaunām garšām priecē gan jaunie censoņi, gan jau pieredzējuši uzņēmumi un to pavāri. Katrs festivāla dalībnieks savu unikālo piedāvājumu prezentē savā ēdināšanas uzņēmumā, kur vislabāk ir sajūtama īpašā vide, viesmīlība un šefpavāra vīzija un talants. Festivāls sajūsminās gan tos, kuri gatavo paši, gan tos, kuriem patīk labi paēst!

Garšīgā festivāla gaidās, portāls "Tasty" sadarbībā ar starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT1 aicināja piedalīties konkursā un laimēt vērtīgu balvu – restorāna "De Commerce Gastro Pub 1871" dāvanu karti Gastronomijas festivāla īpašā piedāvājuma nobaudīšanai (3 kārtu maltīte, 2 personām).

Viss, kas bija jādara – jāatbild pareizi uz 3 vienkāršiem jautājumiem! Kopumā saņēmām 390 atbilžu anketas, no kurām 165 bija pareizas. Laimīgā loze šoreiz krita Marikai (marika*4@inbox.lv). Apsveicam! Informācija par balvas saņemšanu tiks nosūtīta uz konkursam reģistrēto e-pasta adresi.

Plašāku informāciju par festivālu un restorānu piedāvājumus meklē "Gastrofest.lv".

Pareizās atbildes:

Kurā gadā pirmo reizi notika Gastronomijas festivāls?
2012. gadā.

Kuri no nosauktajiem restorāniem ir šī gada festivāla dalībnieki?
Baltvilla, "Kasdārzā", "De Commerce Gastro Pub 1871".

Kas ir Semifreddo?
Klasisks itāļu deserts.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Tasty iesaka