Portāls "Tasty.lv" sadarbībā ar trauku un virtuves piederumu veikalu tīklu "Rito" šonedēļ aicināja piedalīties jautājumu un atbilžu konkursā un kļūt par vienu no četriem veiksminiekiem, kas savā īpašumā iegūs jauno "Tescoma Fusion Diet revolution" ēdienu gatavošanas trauku!

Viss, kas bija jādara, - pareizi jāatbild uz pieciem jautājumiem! Kopumā konkursā savus spēkus pareizo atbilžu meklēšanā izmēģināja vairāk nekā 600 dalībnieki, no kuriem pilnīgi precīzi bija 83 lasītāji. Izlozes rezultātā šodien noskaidrojām, ka visveiksmīgākie izrādījušies: Eva S. (evask**@inbox), Sandra (sandravi***@inbox), Mairis (mairis.ko**@keka***.lv) un Māris Morkūns (maris.m***@gmail), kuri saņems konkursa balvu - kādu no "Tescoma Fusion Diet revolution" ēdienu traukiem.

Paldies visiem, kas piedalījās, un tiksimies drīz jaunā konkursā! Apsveicam veiksminiekus, informācija par balvas saņemšanu tiks nosūtīta uz jūsu norādītajām e-pasta adresēm!

Pareizās atbildes uz jautājumiem:

1. Jaunajos "Tescoma Fusion Diet revolution" sērijas traukos ēdienu var tvaicēt, cept, sautēt, saldēt, proti, visi atbilžu varianti bija pareizi.

2. Cik dažādās krāsās "Rito" veikalos ir pieejami jaunie "Tescoma Fusion Diet revolution" silikona trauki? Trīs krāsās.

3. Kura no minētajām "Tescoma" lietām nav atrodama "Rito" veikalos:

gāzes šķiltavas;
šokolādes fondī trauks;
pankūku panna;
birste dārzeņu tīrīšanai;
Monti plauktu sistēma virtuvei;
visas minētās lietas ir nopērkamas "Rito".

4. Kāda ir lielākā priekšrocība ko sniedz jaunie "Tescoma Fusion" trauki? Tajos iespējams pagatavot ēdienu pilnībā bez taukvielām.

5. Kurā tirdzniecības centrā marta sākuma tika atklāts jaunā koncepta "Rito" veikals? T/p Alfa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!