Gaidot konkursa "Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015" rezultātu paziņošanu, portāls "Tasty.lv" un pasākuma rīkotāji aicināja piedalīties labāko restorānu prognožu konkursā.

Viss, kas bija jādara - precīzi jānosauc trīs Latvijas restorāni, kas ierindosies "Ekselence labākais restorāns Latvijā 2015" topa virsotnē. Prognozes tika pieņemtas līdz 12. janvārīm

Arī “Tasty.lv” lasītājiem un prognozētājiem šaubu nebija - kombinācija “Vincents” un “Bibliotēka No.1” ir redzama vairāk nekā pusē iesniegto prognožu, proti, 144 anketās no 225. Lasītāju domas par to, kas varētu būt topa trešais dalībnieks, dalījās - lielākā daļa prognozēja, ka tas būs 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt”, daļa prognozētāju minēja restorānu “Kaļķu vārti”, savukārt īsto Top3 restorānu - “Muusu” - minēja pieci prognožu spēles dalībnieki.

Kā tika norādīts spēles noteikumos, gadījumā, ja ir vairāki precīzu prognožu autori, tad vienu uzvarētāju noskaidrosim izlozē. Apsveicam Marutu V., kurai zvaigznes šodien smaida! Informācija par balvas - 60 eiro vērtu dāvanu karti “Valtera restorāna” apmeklējumam - saņemšanu nosūtīta uz konkursam reģistrēto e-pasta adresi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!