Foto: Shutterstock
Lai izbaudītu pavisam īstu "beerfest" un plašu kultūras programmu, vairs nav jādodas uz Vāciju, tagad to varēs tepat Rīgā, jo 23., 24., un 25.maijā Vērmanes dārzā, kur notiks vērienīgākais Baltijas alus festivāls "Latviabeerfest", kurš pulcēs alus darītājus no visas Latvijas un ārvalstīm. Festivāla laikā varēs nodegustēt vairāk kā 172 alus šķirnes no kurām daļa ir tepat Latvijā ražotas un daļa tiks atvesta no citām valstīm tieši šim festivālam. Festivāls notiks jau ceturto gadu un tas ir atzīts par vērienīgāko alus un vienu no vērienīgākajiem kultūras notikumiem visā Baltijā.

Festivāla ietvaros notiks starptautiskā konference Baltic Beer Star, kurā nozares profesionāļi no vairākām valstīm pulcēsies, lai izrunātu nozarē aktuālo un apmainītos ar pieredzi alus darīšanā savā valstī. Tiem, kas nevēlas baudīt alu, būs iespēja mieloties ar gardām uzkodām, izbaudīt jauko amatnieku tirdziņa atmosfēru, našķoties ar bezalkoholiskajiem dzērieniem un palutināt sevi ar interesantu kultūras programmu.

Latviabeerfest idejas autors un īstenotājs, Alus brālības valdes priekšsēdētājs Andrejs Šikors stāsta, ka "Visas trīs dienas jau no 11:00 rītā visus priecēs Latvijas labākie mūziķi, interesanti konkursi, visgaršīgākie cienasti un vairāk kā 172 alus šķirnes, kā arī veselīgi bezalkoholiskie dzērieni mazajiem apmeklētājiem."

Fotogrāfijas no "Latviabeerfest" atklāšanas pasākumā alus darītavā un restorānā "Stargorod":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!