Foto: DELFI
"L'elegante Pop-Up Picnic" ir noslēpumā turētas elegantas pop-up piknika vakariņas skaistā, bet vakariņošanai neierastā, publiskā vietā. Ņemot vērā, ka ik gadu piknikot gribētāju skaits ir krietni lielāks nekā pasākumā pieejamās vietas, pasākuma organizatore Gunta Skalberga informē, ka šogad notiks vēl viens brīnišķīgs, balts piedzīvojums ārpus Rīgas.

"Ar prieku paziņojam, ka šajā vasarā esam raduši iespēju paplašināties un piedāvāt izbaudīt jau divas pop-up piknika vakariņas. Rīgā baltais pikniks notiks 12. jūlijā, bet otrs pasākums tiks organizēts ļoti gleznainā vietā, pils parkā. Varam pačukstēt, ka tas būs Zemgales pusē, nepilnu 100 km attālumā no Rīgas," atklāj Gunta Skalberga.

Dalībnieku ērtībai tiks organizēti transfēra autobusi no Rīgas, kas nogādās viesus pasākuma vietā un pēc pasākuma atpakaļ Rīgā. Tas, protams, neizslēdz iespēju izmantot arī savu transportu. Pasākuma koncepts paliek nemainīgs – elegantas pop-up piknika vakariņas, labā kompānijā, lieliskas mūzikas pavadībā ar dejām zem klajas debess!

Foto: DELFI

Intriga par slepenās piknika vietas adresi tiks saglabāta līdz pat pēdējam brīdim un tikai pasākuma dienā vakariņu dalībnieki saņems norādes, kur pēc trīs stundām jāierodas tērptiem eleganti un baltā, līdzi ņemot uzkodas, vīnu un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam, lai vakariņu vietā kopīgi radītu svētku atmosfēru un piedzīvotu maģisku notikumu.

Vakariņām var pieteikties ikviens interesents, kurš ir gatavs piedzīvojumam un to īpašajiem nosacījumiem. Tiem, kuri vēlas nokļūt slepenajā piknikā, iepriekš jānosūta pieteikums, rezervējot nepieciešamo vietu skaitu.

Rīgas pop-up pikniks notiks 12. jūlijā.

Vietu rezervācijas uz abiem pasākumiem būs pieejamas no 8. maija "L'elegante Pop-Up Picnic - Rīga" mājaslapā www.popuppicnic.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!