Populāri pašmāju šefpavāri servēs vakariņas uz plosta Kāla ezerā

Populāri pašmāju šefpavāri servēs vakariņas uz plosta Kāla ezerā
Foto: Publicitātes foto

2018. gada vasarā vairāki populāri Latvijas šefpavāri būs sastopami ne tikai smalkos restorānos, bet arī brīvā dabā. Pasākums "Dinner on the lake" jeb "Vakars uz ezera" tiek realizēts jau otro gadu un ir unikāls ar to, ka notiek uz peldoša plosta vienā no gleznainākajiem Vidzemes augstienes ezeriem - Kāla ezerā, "Delfi" informēja pop-up restorāna idejas autors un realizētājs Arturs Gailītis.

Vakariņu laikā tiek pasniegta īpaši šim pasākumam izveidota šefpavāra maltīte sešās kārtās un atpazīstamās vīna ekspertes Ineses Vīcupas speciāli ēdienkartei piemeklētie vīni, kā arī bezalkoholiskie dzērieni. Lai radītu vēl patīkamāku noskaņu, padomāts arī par muzikālo pavadījumu un to, lai pasākumu viesiem netraucētu lietus un vēsāks laiks – plostam ir caurspīdīgs jumts, kā arī speciāli šim pasākumam tiek austi silti lakati.

Pasākuma idejas autors un realizētājs Arturs Gailītis stāsta, ka pasākuma mērķis ir vienkāršs - aizvest cilvēkus prom no ikdienas steigas, darbiem un rutīnas uz mieru un klusumu pie skaistas dabas, baudot izcili pagatavotus ēdienu un, protams, skaistos Latvijas vasaru saulrietus.

Pirmās "Dinner on the lake" pasākumu cikla vakariņas notiks jau 13. maijā un būs īpašs veltījums mammām Māmiņdienā. Par gardu maltīti rūpēsies "Hotel Annas Design Spa" restorāna šefpavārs Dzintars Kristovskis.

Populāri pašmāju šefpavāri servēs vakariņas uz plosta Kāla ezerā
Foto: Publicitātes foto

Kā atklāj pasākuma organizatori, šogad (no maija līdz septembrim) plānoti 16 pasākumi, kuros piedalīsies tādi pašmāju restorānu nozares profesionāļi kā:

  • Raimonds Zommers (restorāns "Entresol");
  • Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants (restorāna "Trīs pavāru restorāna "Tam labam būs augt"" saimnieki);
  • Dzintars Kristovskis ("Hotel Annas Design Spa" restorāns);
  • Sergejs Širipovs (restorāns "Le Dome");
  • Kristaps Sīlis ( restorāns "Bruņinieku 63");
  • Svetlana Riškova ( "Grand Hotel Kempinski Riga" restorāns );
  • Ritvars Toms Logins (ēst gatavošanas entuziasts un Latvijas garšu pazinējs);
  • Endijs Bērziņš ( restorānu ķēdes "Vairāk saules" īpašnieks);
  • Valters Zirdziņš (restorāna "Valters" saimnieks);
  • Jānis Zvirbulis (darbojas pie jauna restorāna izveides);
  • Juris Dukaļskis (restorāns "Trīs")'
  • Lauris Aleksejevs (restorāna "36. līnija" līdzīpašnieks).

Vairāk informācijas www.viedi.org.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka