Foto: Publicitātes foto
Šokolādes trifeļu ražotājs "Pure Chocolate" uzsācis jaunas kategorijas produkta ražošanu, piedāvājot iegādāties uzkarsētā pienā kūstošas šokolādes bumbiņas šokolādes dzēriena pagatavošanai. Jaunais šokolādes dzēriens ir inovācija šokolādes un kakao dzērienu kategorijā, un ir radīts jaunajā "Pure Chocolate" ražotnē, kas tika atklāta 2013. gadā, "Tasty.lv" uzzināja uzņēmumā.

Šokolādes dzēriena pagatavošanai ir nepieciešamas četras šokolādes bumbiņas ar pildījumu. "Šī šokolāde ir īpaši sagatavota, lai tā pilnvērtīgāk izkustu uzkarsētā pienā un izkūstot nezaudētu savas labās īpašības. Pēc būtības tas ir jauns veids, kā lietot uzturā pienu vai pagatavot šokolādes dzērienu, kas gan pēc garšas, gan kvalitātes būtiski atšķiras no citiem produktiem šajā kategorijā," par jaunradīto produktu stāsta "Pure Chocolate" valdes priekšsēdētājs Pēteris Žimants.

Produkts tiek ražots no beļģu šokolādes ar augstu kakao saturu, kā arī dabīga sastāva četru veidu pildījumiem - banānu, lazdu riekstu, tumšās šokolādes un vaniļas, kas piešķir dzērienam izvēlēto garšu.

Šobrīd Latvijas veikalos ir iegādājams vienas porcijas iepakojums, kas sastāv no četrām bumbiņām, taču tuvākā mēneša laikā būs pieejams arī piecu porciju iepakojums, stāsta Žimants.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!